Back to top

Beneficiile produselor Formthotics

Cât de repede și de ușor se pot face ortezele Formthotics ?

→ mai puțin de 5 minute

 

Cum se poate realiză acest lucru așa de Repede?

Evaluarea
După ce ați terminat evaluarea și ați testat pacientul în funcție de deficiențele individuale,  ( Vezi cele 6 teste cu poze ) pacientului i se vor da ortezele potrivite ( Vezi video cu cele 6 teste ).

 

Ajustarea

  • Se alege modelul și mărimea potrivită.

(vizionati video făcut de Dr.Bob Donatelli despre selecția ortezelor Formthotics)

  • Ortezele se decupează în funcția de mărimea branțului existent în pantoful pacientului

(vezi video Dr.Bob Donatelli despre ajustarea ortezelor)

  • Ortezele Formthotics pot fi încălzite astfel încât să se modeleze după forma piciorului și pantofului pacientului în așa fel încât se vor adapta acestora. Încălzirea acestor orteze durează 3 minute folosindu-se mașina specială de încălzit Formthotics

(vezi video Dr.Bob Donatelli despre încălzirea ortezelor)

  •   Pacientul își pune picioarele în pantofi atunci când ortezele sunt calde.
  •   Tot acest proces durează mai puțin de 5 minute.

 

Modificarea

Modificarea ortezelor Formthotics este descrisă în cei 6 pași. Dr.Bob Donatelli vorbește despre cum putem modifică aceste orteze (pene, susținătoare, ridicătoare pentru călcâi).

Ortezele Formthotics sunt o opțiune efectivă de tratament pentru foarte multe afecțiuni medicale (vezi video).

 

Bob Donatelli Doctor

Cine este Dr. Bob Donatelli?

Dr. Robert Donatelli este un doctor de recuperare medicală, foarte respectat și apreciat în acest domeniu. Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni specialiști în recuperarea sportivilor. Dr.Donatelli este fondatorului site-ului www.modernathletescience.com și deține DONATELLI PHYSICAL THERAPY AND SPORTS CLINIC ÎN LAS VEGAS, USA. Este, de asemenea cercetător, consultant, autor a numeroase cărți de specialitate, profesor universitar, care predă cursuri de specialitate în toată lumea (Italia, Irlanda, Rusia, Islanda, România, Grecia, Spania, Brazilia, Canada, Japonia, China, Australia, Anglia, Polonia etc.). A lucrat, de asemenea, cu loturile olimpice din China, cu numeroși sportivi de înaltă performanță din USA, România și din alte țări.