Alergare și Fitness

Back to top

Orteze pentru Sport & Fitness

Crește ritmul și mărește rezistența. Folosește Formthotics pentru sporturile tale, indiferent dacă alergi 15 km sau la un ultra-maraton.

Pentru toate activitățile, sala de sport și pentru fitness în general.

   •    Alergi mai eficient cu un echilibru mai bun

   •    Alergi cu un confort mai mare

   •    Super ușor, cântăresc doar 19 grame *

   •    Reduce oboseala musculară

   •    Profitați la maximum de încălțămintea de alergare

   •    Sprijină în mod natural picioarele

Folosește Formthotics pentru sporturile tale, indiferent dacă scopul e să alergi 15 km sau la un ultra-maraton.

Leziunile la alergare sunt de multe ori parte din alergatul regulat. Cele mai multe dintre aceste leziuni sunt cauzate de suprasolicitare și, de obicei includ fasceita plantară, genunchi, călcâiul lui achile, sindromul de stres medial tibial și sindromul ITB.

Rasa umană a alergat de la începutul timpului, și totuși experimentăm aceste leziuni? O parte din acest răspuns este faptul că terenul pe care alergăm se schimbă constant - adesea alergăm pe suprafețe din beton dure, necruțătoare. În plus, mai mulți dintre noi au alergat pe terenuri de agrement. Formthotics ajută la alinierea corpului cu solul, ajută la absorbția de șocuri și presiunea reliefului, cu o distribuție mai uniformă a greutății pe toată suprafața piciorului, care este deosebit de importantă pe suprafețele dure. Cu Formthotics, piciorul este sprijinit într-o postură naturală, reducând oboseala, îmbunătățind stabilitatea și funcționarea.

Produsele Formthotics asigură suportul necesar pentru a vă putea atinge marile provocări și cel mai important să vă bucurați de experiență!

* Greutatea medie pentru Run Dual, mărimea M

Eficiență Mecanică

 
Formthotics pentru Sport & Fitness

Piciorul este puternic, stabil și bine pregătit pentru a forma o pârghie eficientă, pentru o propulsie puternică în față. La nivelul membrelor și genunchilor sunt aliniate deasupra piciorului, maximizarea mișcarea de înaintare și oferă eficientă a întregului membru inferior.

Formthotics Sport & Fitness

Piciorul este excesiv de pronunțat (înclinat spre interior), cu piciorul și genunchiul rotativ pe plan intern. Fără sprijinul produsului Formthotics, piciorul este în imposibilitatea de a realiza o pârghie eficientă pentru propulsie eficace, puternică și o mișcarea de înaintare.

Mișcarea înainte este eficientă necesită piciorului pentru a forma o structură mecanică puternică. Cu piciorul excesiv pronunțat, pârghia mare blochează degetele de la picioare iar alinierea nu poate fi făcută și propulsia puternică nu poate fi atinsă.

 

Fromthotics Run Dual
Formthotics Run Dual oferă un strat suplimentar de amortizare pentru controlul produsului...
Produsul Run ShockStop
Run Stockstop este o orteză adaptată pentru a absorbi șocurile puternice la nivelul...
Formthotics Run Dual Verde si Albastru
Formthotics Run Dual dispun de confort și amortizare pe stratul superior, menținând...
Formthotics Run Single
Run Single oferite de către Formthotics se potrivesc în mod normal și sunt...

Comandă Produsele Formthotics

Completează formularul și noi te contactăm în cel mai scurt timp

Pentru a plasa o comandă, apasă pe butonul de mai jos:

Comandă Produsele