Back to top

Business și Serviciu - Orteze Profesional Formthotics

Fii cu un pas înainte în menținerea confortului piciorului tău.

  • Fii cochet în interior și în exterior
  • Sunt făcute să se potrivească în toți pantofii eleganți chiar dacă aceștia sunt mai înguști
  • Reduc durerea și discomfortul crescând timpul de stat în picioare
  • Susțin picioarele dumneavoastră într-o poziție naturală
  • Aceste orteze se potrivesc tuturor tipurilor de pantofi eleganți, în care alte tipuri de orteze sunt foarte greu de potrivit. Dress Formthotics arată bine, sunt subțiri, cresc confortul și stabilitatea în pantofii eleganți, care sunt deficitari din punct de vedere al susținerii piciorului.

Multe tipuri de meserii, doctori, lucrători în restaurant, asistente, stewardese trebuie să poarte pantofi eleganți la serviciu, care după 8 ore de muncă devin neconfortabili și duc la oboseală crescută.

Formthotics mențin picioarele într-o poziție naturală reducând impactul la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

Arată bine și simte-te bine toată ziua.

Eficiență Mecanică

 
Formthotics Business și Servici

Călcâiul și boltă plantară a piciorului sunt bine susținute, presiunea la nivelul piciorului este repartizată uniform pe toată suprafața plantară a piciorului,oferind stabilitate,confort și eficientă mecanică crescută.

Formthotics Business și Servici

În pantofii eleganți, piciorul se găsește în pronație excesivă (rulat în interior) ducând la o rotație internă a genunchiului și a membrului inferior în totalitate. Când piciorul se găsește în pronație excesivă, crește presiunea pe toată suprafața medială a piciorului, în special la nivelul articulației la nivelul degetului mare, reducând confortul și funcția la nivelul acestuia.