Drumeți și Plimbare

Back to top

Formthotics pentru drumeție și plimbare

Mergi pe un teren tare și călătorește pe o distanță mare.

  • Profitați la maximum de încălțăminte
  • Minimalizarea mișcării nedorite în încălțăminte, care poate provoca vătămări
  • Luați fiecare pas cu încredere - experimentați o suprafață de teren mai mare explorând-o
  • Menține picioarele calde, uscate și confortabile
  • Suport natural pentru picioare

Hike Formthotics sunt configurate pentru a se potrivi încălțămintei moderne de drumeții și de mers pe jos, oferind suport maxim tălpii și arcului pentru sprijin și stabilitate pe toate tipurile de teren cu amortizare excelentă pentru confort.

Hike Formthotics distribuie greutatea corporală mai uniform, eliminând punctele de presiune. Formthotics sprijină picioarele în postura lor naturală, ajutând la îmbunătățirea echilibrului, reducerea stresului și a oboselii musculare. A crescut capacitatea de absorbție de șoc și de amortizare, reduce impactul asupra mușchilor, articulațiilor și tendoanelor.

Eficiență Mecanică

 
Formthotics pentru Drumeție si Plimbare

Piciorul se găsește în pronație excesivă (se rotește în interior) atunci când este în pantof scăzând abilitatea de a face schimbări de direcție necesare pe un teren denivelat. În momentul în care călcâiul alunecă în interior, piciorul se rotește în interior și această mișcare se transmite la nivelul genunchiului și a întregului membru inferior (poziție de valg). Acest lucru duce la creșterea presiunii pe partea medială a membrului inferior, punând presiune excesivă pe articulația degetului mare, limitând astfel capacitatea de împingere la nivelul acestei articulații.

Formthotics pentru Drumetie si Plimbare

Piciorul este în pronație excesivă (rulare spre interior), reducând abilitatea de a schimba direcția atunci când terenul devine dur. Pe măsură ce călcâiul alunecă la interior, piciorul se rotește spre interior împreună cu membrul inferior și genunchiul. Axul medial din interiorul piciorului susține o presiune semnificativă care cauzează blocarea articulației degetului de la picior, limitând astfel capacitatea piciorului de a împinge pe sol și crește efortul depus.

 

Formthotics Hike Dual Albstru/Verde
Hike Formthotics sunt proiectate pentru entuziaștii care petrec timp în aer liber,...
Formthotics Hike Dual Roșu/Albastru
Hike Formthotics sunt proiectate pentru entuziaștii care petrec timp în aer liber,...

Comandă Produsele Formthotics

Completează formularul și noi te contactăm în cel mai scurt timp

Pentru a plasa o comandă, apasă pe butonul de mai jos:

Comandă Produsele