Sporturi pe Teren

Back to top

Formthotics pentru Fotbal, Rugby, Hochei

Mișcări cu o mai mare receptivitate ca să atingi performanța de a da mai multe goluri.

Pentru toate sporturile de teren, inclusiv fotbal american, hochei, lacrosse, rugby, fotbal, cricket, softball și baseball.

  • Crește confortul și capacitatea de reacție la schimbarea direcției
  • Îmbunătățește stabilitatea și rezistența
  • Reduce oboseala musculară
  • Îmbunătățește timpul de recuperare
  • Obțineți performanțele maxime ale încălțămintei
  • Picioarele se sprijină în mod natural

Oamenii se deplasează în mai multe direcții diferite atunci când joacă fotbal. Corpul este în mod constant în adaptare la schimbări, postura și funcționarea pentru a se potrivi cu numărul infinit de mișcări - alergare, oprire, derapaje, viraj la stânga, dreapta. Orteza trebuie să susțină schimbarea constantă a mișcării piciorului cu cel mai eficient transfer de energie către noua direcție.

Produsele Formthotics pentru Fotbal sunt special concepute pentru ghetele de sport strânse, produsele sunt potrivite pentru o gamă de sporturi, inclusiv fotbal, rugby, liga de rugby, hochei, fotbal american și cricket. Amortizarea suplimentară și suportul oferă posibilitatea ca produsul să se potrivească în încălțămintea de sport, care sunt adesea minime în design.

Produsele Formthotics pentru fotbal distribuie greutatea corporală mai uniform, eliminând punctele de presiune. Ele sprijină picioarele în postura lor naturală, reducând oboseala musculară și îmbunătățirea de recuperare, oferind un feedback imediat într-o activitate multidirecțională rapidă, ajutând organismul să se adapteze în timp ce este susținută în mod natural.

Eficiență Mecanică

 
Formthotics Sporturile pe Teren

Călcâiul și arcului median sunt bine susținute și distribuția de presiunie este repartizată uniform pe suprafața piciorului iar degetul mare este liber pentru a forma o pârghie propulsivă puternic pentru o mișcare puternică înainte și direcțională. Partea din exterior (laterală) a piciorului este sprijinită pe lungimea arcului lateral iar stabilitatea este menținută. Călcâiul este poziționat corect și oferă o înbunătățire a performanței cât și rezultate imediate.

Formthotics Sporturile pe Teren

Piciorul este excesiv de pronunțat (înclinat spre interior), prin urmare se reduce puterea de propulsie pentru viteză și capacitatea ca piciorul să facă schimbări de direcție bruște. Călcâiul oferă disconfort iar piciorul se rotește spre interior, împreună cu membrul inferior și genunchiul. Acest lucru face ca coloana medială a interiorului piciorului, care va susține o presiune medială semnificativă, să vă producă un disconfort de funcționare a articulației, împiedicându-ne să avem performanțe.

 

Formthotics Football Dual
Formthotics Football Dual sunt la fel de înguste ca și Football Single, dar au un strat...
Formthotics Football Single
Formthotics Football Single oferă suport funcțional natural, concepute special pentru o...

Comandă Produsele Formthotics

Completează formularul și noi te contactăm în cel mai scurt timp

Pentru a plasa o comandă, apasă pe butonul de mai jos:

Comandă Produsele