Golf

Back to top

Formthotics pentru Golf

Cu ajutorul produselor Formthotics o să faceți față celor 18 găuri de pe terenul de golf.

  • Mențin starea de confort atunci când jucați golf, în orice condiții
  • Cresc confortul, echilibrul și performanța - reduc oboseala musculară la nivelul piciorului
  • Ajută să te simți bine
  • Îți fac pantofii mai confortabili
  • Oferă suport natural picioarelor tale

Dacă te simți bine, menții poziția corectă atunci când joci, o să te bucuri mai mult de partida de golf.

Golf Formthotics ajută ca pantofii de golf să se potriveasca mai bine, crescând echilibrul, stabilitatea și forța la nivelul picioarelor, care duc la o lovitură precisă a crosei. Acesta înseamnă mai mult control, mișcări mai precise și o cale mai ușoară de ați îmbunătății jocul de golf.

Golf Formthotics oferă confort pe termen lung și reduc oboseala prin susținerea piciorului în totalitte și distribuirea greutății și a presiunii în mod egal pe toată suprafața piciorului. Acest luccru scade oboseala la nivelul picioarelor și extremităților inferioare.

O să te bucuri mai mult de jocul de golf și vei putea exersa timp indelungat. Vei constata o creștere la nivelul controlului și forței și de asemenea, o reducere a oboselii musculare.

Datorită senzației crescute de confort, te poți concentra mai mult la partida de golf și vei lovi mingea mai bine.

Un kinetoterapeut susține că Formthotics ajută cel mai mult atunci când piciorele sunt în pronație excesivă. El spune că “dacă piciorul tău este în pronație excesivă scade forța de lovire dacă piciorul nu este supinat suficient. Acest lucru duce la dureri la nivelul bazinului, coloanei vertebrale lombare, umerilor și coloanei cervicale.”

Eficiență Mecanică

 
Formthotics Pentru Golf

Picior, la nivelul membrelor, genunchii sunt bine aliniați, susținuți iar îmbunătățirea feedback-ului de-a lungul, fiind cea mai importantă parte a jocului. În timpul plimbării, piciorul este stabil și capabil să funcționeze optim ca un amortizor eficient precum și o pârghie puternică pentru progresia înainte.

Formthotics Pentru Golf

Piciorul este nesusținut și instabil în interiorul pantofului reducând feedback-ul senzorial al mișcării de lovire. În timpul mersului, piciorul se găsește în pronație excesivă (se rotește în interior) ducând la o încărcare mare a structurilor funcționale și reduce eficiența biomecanică la nivelul piciorului, crescând riscul de accidentare la nivelul articulațiilor și țesuturilor moi

 

Gama Golf Dual
Formthotics Golf Dual asigură confortul și suportul piciorului jucătorului de golf...
Gama Golf Single
Amortizare maximă, confort și suport funcțional în orice pantof de golf. Formthotics Golf...

Comandă Produsele Formthotics

Completează formularul și noi te contactăm în cel mai scurt timp

Pentru a plasa o comandă, apasă pe butonul de mai jos:

Comandă Produsele