Back to top

Zi de Zi, Weekend - personalizat, caldura orthotics moldable pentru sănătatea și starea de bine de zi cu zi

Mențineți picioarele sănătoase în timp ce mergeți

  • Fiți plini de energie atunci când mergeți în excursii în zilele libere
  • Crește-ți confortul pantofilor dumneavoastră
  • Crește-ți contactul cu suprafața pe care mergeți și fiți încrezători atunci când mergeți pe orice suprafață de teren
  • Susțin picioarele dumneavoastră în mod natural

Atunci când călătoriți, de obicei mergeți pe jos foarte mult. Dacă nu aveți susținerea necesară la nivelul picioarelor o să obositi foarte repede și nu o să vă mai puteți bucura de ceea ce vedeți în jurul dumneavoastră.

Formthotics susțin picioarele dumneavoastră într-o poziție naturală, reducând impactul la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor, în special atunci când mergeți pe suprafețe dure de ciment, cu care picioarele dumneavoastră nu sunt obișnuite. Acest lucru este foarte important, în special atunci când purtați pantofi sport care nu au o structură optimă necesară susținerii corecte a piciorului dumneavoastră.

Asigurați picioarelor dumneavoastre un confort crescut atunci când explorați locuri noi și bucurați-vă de viața fără să vă concentrați pe picioarele care sunt obosite.

Eficiență Mecanică

 
Formthotics Ocazii, Weekend

Călcâiul și boltă plantară a piciorului sunt bine susținute, presiunea la nivelul piciorului este repartizată uniform pe toată suprafața plantară a piciorului,oferind stabilitate,confort și eficientă mecanică crescută.

Formthotics Ocazii, Weekend

Piciorul este în pronație excesivă (rulat în interior) în pantof, cu genunchiul și membrul inferior aliniate incorect în timpul mersului. Prin pronația excesivă a piciorului, zona medială a piciorului suportă o presiune foarte mare care duce la o rigiditate crescută la nivelul articulației degetului mare, scăzând flexia plantară a acestuia și în același timp capacitate de împingere din timpul mersului. Acest lucru reduce confortul la nivelul piciorului și crește capacitatea de uzură a acestuia.