Back to top

Purtarea de Formthotics dă o mare ușurare pentru picioarele mele la locul de muncă

SARAH THARP

Zoo Keeper, St. Louis Zoo, Missouri

Sarah Tharp din St. Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii ne-a contactat pentru a ne anunța succesul ei purtând Formthotics în încălțămintea ei în special atunci când muncește fiind în picioare toată ziua. Sarah i-a fost prescris o pereche de Formthotics de un podiatrist în timp ce călătorea în Australia.

Sarah lucrează la gradina zoologică St. Louis Zoo, o grădină zoologică frumoasă și masivă, cu peste 90 de ari de parcuri. Este recunoscută pentru gestionarea sa de animale de peste 18.000 de animale din 655 de specii diferite. Grădina zoologică are, de asemenea, locuri de cercetare, conservare și programe de educație care o ajută pe Sarah să contribuie la poziția ei.

Natura muncii lui Sarah înseamnă că ea este expusă la diferite suprafețe și condiții, în special în habitatele de animale. "Formthotics nu sunt numai confortabil, dar durabil si rezistenți la apă." Este deosebit de impresionat cât timp durează. "Sunt în picioare toată ziua, merg cel puțin 12 km și am nevoie de sprijin pe care îl pot obține. Nu pot găsi alte tălpi interioare care se potrivesc atât de aproape ca cele de Formthotics! "

Este foarte important de a avea o soluție confortabilă atunci când se lucrează pe suprafete dure ore lungi de timp. Formthotics ajută la reducerea stresului de picioare, glezne, genunchi, și, de asemenea, presiuni din spate. Pentru un individ care trebuie sa aibă grije de foarte multe animale exotice, Formthotics sunt un mare ajutor!

sursa: formthotics.com