Sport

Back to top

Formthotics Sport - arma ta secretă!

Formthotics Sport - arma ta secretă!

Ortezele personalizate vă ajută să câștigați cea mai mare plăcerea și performanță în sport.

Formthotics Sport utilizează tehnologia unică Formthotics care cuprinde:

  • Un design care complementează în mod specific caracteristicile tehnice ale bocancului sportiv sau a încălțămintei, precum și nevoile activității dumneavoastră. Formthotics au un design dovedit prin milioane de picioare care le-au folosit timp de peste 30 de ani.
  • Termoformabil (modelabile la căldură) - Formthotics sunt personalizate și se potrivesc la ambele picioare. Procedeul pentru încălțăminte este încălzirea și montarea ce trebuie realizate de către un distribuitor autorizat Formthotics.
  • Chiar și pentru distribuția de presiune pe picioare - Formthotics a făcut spuma numită FORMAX care este o spumă cu densitate consecventă în Orthotic din cauza procesului 3D unic de frezat.

Formthotics personalizat pentru încălțăminte, oferă posibilitatea ca ortezele să se potrivească picioarelor unice, oferind un confort mai mare și mai puțină mișcare în încălțăminte. Oamenii care folosesc Formthotics Sport au raportat o mai bună stabilitate, se simt îmbunătățiri pentru suprafața de sub picior, o mai mare căldură și confort, și oboseală musculară redusă.