Back to top

Formthotics pentru uzul de zi cu zi

Formthotics pentru uzul de zi cu zi

Atunci când trebuie să stați în picioare pentru o lungă perioadă de timp, ortezele Formthotics vă ajută să vă simțiți foarte bine. Ele reduc durerea și discomfortul și cresc susținerea suportului pentru picioarele dumneavoastră, și de asemenea, vă asigură un confort crescut.

FORMOTHOTICS EVERDAY utilizează tehnologia unică Formthotics care include următoarele:

  • un design specific care să se potrivească pantofilor dumneavoastră, de la cei de birou, pantofi de lucru industrial sau pentru orice altă activitate. Design-ul ortezelor Formthotics s-a dovedit a fi foarte bun, de peste 30 ani, milioane de oameni poartă aceste orteze.
  • Termoformabile (răspund la căldură)
  • Formthotics sunt orteze personalizate piciorului și pantofului și trebuie încălzite de către un specialist Formthotics pentru a vi se potrivi picioarelor dumneavoastre unice.
  • Distribuie presiunea uniform la nivelul piciorului. Spuma Formax din care sunt făcute furnizează o densitate consistentă de-a lungul întregii orteze datorită procesului de frezare 3D.
  • Formthotics sunt personalizate pentru picioarele și pantofii dumneavoastră, oferind confort crescut și scăzând mișcările inutile în interiorul pantofului. Persoanele care folosesc ortezele Formthotics Everday raportează stabilitate crescută, confort crescut și mai puțină oboseală.
  • Experimentați confort crescut la nivelul picioarelor astfel încât să vă bucurați de ele în fiecare zi.