Back to top

Despre Noi

Compania SPEED CAR SRL a fost înfiintata în anul 2004 și este o companie cu capital integral privat.

SPEED CAR SRL este importator și distribuitor în România pentru ortezele fabricate de către Formthotics în New Zealand, oferind o gamă variată de orteze pentru picior. Ortezele distribuite de către noi sunt folosite în mai multe domenii precum: Alergare și Fitness, Ciclism, Drumeție, Golf, Sporturi de teren, zăpadă și gheață, Business și Serviciu, Muncă și Protecție, Ocazional. Ortezele noastre sunt folosite atât de către adulți cât și de copii.

Compania noastră s-a orientat în a promova în România ortezele personalizate oferite de către Formthotics care vă ajută să câștigați lupta cu durerile pe care le prezintă picioarele dumneavoastră. Ortezele Formthotics reduc durerea și disconfortul, crește puterea de sprijin și îmbunătățește forma.

Ortezele destinate recuperării unor afecțiuni ale membrelor sunt concepute astfel încât să se portivească exact pentru piciorul dumneavoastră, asigurând astfel un confort maxim. Calitatea produselor este asigurată de ISO 9001 și ISO 13485.

Produsele Formthotics distribuite de către noi au un  proces de proiectare și de fabricație unic, Formthotics a stabilit caracteristicile distinctive care creează orteze pentru orice picior, ortezele Formthotics se potrivesc în mod natural picioarele tale.

Colaborăm în permanență cu medici ortopezi, specialiști în recuperare medicală și kineoterapeuți, participăm la târguri internaționale și târguri de profil cu factori foarte importanți în realizarea obiectivelor companiei noastre.