Produse Formthotics

Diferența pe care o fac produsele Formthotics

Cu un design și tehnologie unică, produsele Formthotics prezintă trăsături care le diferențiază de alte produse din această categorie creând un orteză unică, care în mod natural se potrivește pentru picioarele dumneavoastră.

Ortezele Formthotics sunt orteze personalizate făcute să vă ofere suportul și confortul.

Ortezele Formthotics sunt produse de Foot Science International în New Zeeland.

 

Back to top

Frezare 3D - Diferențele Formthotics

Formthotics Frezare 3D

Frezare 3D

Ortezele Formthotics se realizează prin frezarea 3D a unui bloc de spumă. În acest fel se creează o orteză care are aceeași consistență pe toată suprafața, scăzînd presiunea crescută pe anumite puncte ale piciorului. Formthotics folosește un proces unic de fabricație în care spuma este frezată 3D dintr-un bloc, nu comprimată sau turnată prin injecție ca în cazul altor orteze.

Deoarece ortezele Formthotics sunt frezate 3D, structura spumei rămâne consistentă și nu are zone subțiri puternic comprimate, asociate cu spuma turnată prin compresie, iar spuma își păstrează capacitatea de a fi modelată și remodelată.

Frezarea 3D asigură un suport corect călcâiului, boltei plantare și antepiciorului, iar prin procesul de termoformare permit ortezei să se adapteze la forma piciorului.