Produse Formthotics

Diferența pe care o fac produsele Formthotics

Cu un design și tehnologie unică, produsele Formthotics prezintă trăsături care le diferențiază de alte produse din această categorie creând un orteză unică, care în mod natural se potrivește pentru picioarele dumneavoastră.

Ortezele Formthotics sunt orteze personalizate făcute să vă ofere suportul și confortul.

Ortezele Formthotics sunt produse de Foot Science International în New Zeeland.

 

Back to top

Spuma - Diferențele Formthotics

Antimicrobian

Ortezele Formthotics sunt antimicrobiene, antifungale și antibacteriene

Ortezele Formthotics conțin Ultra – Fresh - care, prin acțiunea antibacteriană și antifungală previne apariția mirosului la nivelul piciorului și menține piciorul sănătos.

Spuma

Spuma Formthotics este produsă de Foot Science International și a fost special creată pentru aceste orteze.

FORMAX

Formax este o spumă specială care conține celule de polietilenă cu densitate mare – celule închise. Acest tip de spumă este mult mai fermă și își menține forma pe o durată mai lungă decât spuma EVA. De asemenea, este o spumă flexibilă, ușoară, rezistentă la apă, ciuperci și bacterii și este hipo-alergică.

Există două tipuri de spumă Formax: single density (un singur strat de spumă) și dual density (două straturi de spumă). Aceste două straturi de spumă cu densități diferite oferă piciorului suportul adecvat - prin stratul de la baza ortezei, și de asemenea confortul necesar, prin stratul superior de spumă care este mai moale. Există o varietate de orteze Formthotics, de densități diferite care să mulțumească nevoile dumneavoastre de confort și activitate.

ShockStop

ShockStop este un hybrid EVA unde polimerul de spumă absoarbe șocurile și oferă amortizare.

Spuma Formax și Spuma ShockStop sunt fabricate în New Zeeland de către Ultralon Foam International Ltd. Ultralon este recunoscut ca lider mondial în fabricarea de înaltă calitate a spumei cu celule închise.