Produse Formthotics

Diferența pe care o fac produsele Formthotics

Cu un design și tehnologie unică, produsele Formthotics prezintă trăsături care le diferențiază de alte produse din această categorie creând un orteză unică, care în mod natural se potrivește pentru picioarele dumneavoastră.

Ortezele Formthotics sunt orteze personalizate făcute să vă ofere suportul și confortul.

Ortezele Formthotics sunt produse de Foot Science International în New Zeeland.

 

Back to top

Diferențele Formthotics cu Suportul pentru bolta plantara și Cupa călcâiului

Formthotics Roșu

Suportul pentru bolta plantara

Suportul pentru bolta plantară realizează menținerea boltei plantare într-o poziție neutră furnizând suport longitudinal, lateral și transversal și suport pentru capul oaselor metatarsiene.

Suportul pentru boltă plantară a ortezei Formthotics este realizată prin măcinarea în spuma de pe partea de dedesubt a ortezei, măcinarea materialului din exterior (marginea laterală) și îmbunătățește sprijinul pe interior (marginea medială).

Cupa călcâiului

Cupa călcâiului este o structură tridimensională formată din trei pereți: un perete medial, unul lateral și o bază de susținere. Această structură îi conferă călcâiului suport și absoarbe șocurile de la nivelul călcâiului în momentul contactului cu solul.

Cupa călcâiului îi oferă acestuia susținere și control crescute, realizând o potrivire perfectă între călcâi, orteză și pantof.