Produse Formthotics

Diferența pe care o fac produsele Formthotics

Cu un design și tehnologie unică, produsele Formthotics prezintă trăsături care le diferențiază de alte produse din această categorie creând un orteză unică, care în mod natural se potrivește pentru picioarele dumneavoastră.

Ortezele Formthotics sunt orteze personalizate făcute să vă ofere suportul și confortul.

Ortezele Formthotics sunt produse de Foot Science International în New Zeeland.

 

Back to top

Diferențele Formthotics cu Thermoformable

Performanta Formthotics

Termoformabile

Ortezele Formthotics se modelează prin încălzire creând o potrivire perfectă cu piciorul dumneavoastră, oferindu-i acestuia un foarte bun control și suport.

Acest proces de termoformare optimizează performanța ortezelor Formthotics prin crearea unei potriviri perfecte între piciorul și pantoful dumneavoastră.

Ortezele Formthotics pot fi încălzite de mai multe ori și-și vor menține noua formă (chiar și după folosirea îndelungată și mai multe reîncălziri) pentru a asigura un suport pe termen lung.

Ortezele Formthotics se modelează la temperaturi relativ joase în comparație cu celelalte tipuri de orteze, care se modulează prin compresie - fiind făcute din Ethylene Vinyl Acetate (EVA) - și care nu poate fi efectiv modelată și remodelată. În momentul în care sunt încălzite și supuse unor factori de compresie, structura celulelor EVA este afectată împiedicând-o pe aceasta să ia o nouă formă. Acest proces forțează spuma să se reîntoarcă la spumă originală.