Produsele Formthotics pentru alergare

Scapă de durere

Durerea și disconfortul reprezintă felul în care corpul îți spune că ceva nu este în regulă și trebuie să acorzi atenția cuvenită pentru a preveni viitoarele accidentări.

Back to top

Scapă de durere cu Formthotics

Scapa de durere cu Formthotics

Corpul uman este o serie de sisteme complexe, interconectate astfel încât soluția pentru diminuarea durerii nu este întotdeauna ușor de identificat.

Pentru a atenua durerea și a preveni revenirea ei în viitor, este nevoie de o evaluare din partea unui specialist care va diagnostica cauza durerii și va crea un plan de tratament, care nu numai că va duce la diminuarea durerii, dar are și scopul de a preveni apariția acestei dureri în viitor.

Acești specialiști sunt cadre medicale cu pregătire în fiziologie, patologie, biomecanică și care au o înțelegere perfectă a modului în care funcționează sistemele corpului. Acești specialiști sunt podiatri, ortopezi, chirurgi, medici sportivi, fizioterapeuți și kinetoterapeuți.

Un plan complet de tratament nu include doar folosirea ortezele. Include de asemenea, exerciții de tonifiere musculară și stretching, schimbarea pantofilor pe care îi purtați și o schimbare a stilului de viață. Aceste recomandări și schimbări pe care specialistul le face vă vor ajuta în timp să economisiți bani, să diminuați durerea și disconfortul și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

De ce avem nevoie de susținere la nivelul piciorului?

Oamenii au folosit mersul pe jos de mii de ani. Nu ar trebui să mergem fără dureri? De ce atât de mulți dintre noi au nevoie de orteze pentru susținerea și stabilizarea picioarelor noastre?

În ultimii 200 de ani mediul nostru înconjurător s-a schimbat foarte mult. Picioarele noastre au fost construite pentru a merge pe suprafețe de teren mai moi. Dar acum, noi în cea mai mare parte a timpului noi mergem pe suprafețe mai dure (beton, asfalt) iar picioarele noastre sunt forțate să se aplatizeze și să se răsucească incorect la fiecare pas.

În zilele noastre stilul nostru de viață s-a schimbat. Suntem mai sedentari în viața de zi cu zi și petrecem cea mai mare parte a timpului la birou sau în fața televizorului. Din această cauză picioarele noastre nu mai sunt obișnuite cu activitatea fizică și, atunci când ne propunem să fim activi, articulațiile, tendoanele și muschii sunt solicitate peste capacitatea lor.

Încălțămintea modernă nu asigură întotdeauna susținerea corectă a boltei plantare. Pantofii cu toc, cei cu vârfuri ascuțite, sandalele și în general încălțămintea care nu oferă suficientă susținere boltei plantare, provoacă durere și leziuni la nivelul piciorului. Având în vedere că este puțin probabil să renunțăm la purtarea acestor pantofi doar pentru aspectul lor estetic, ce am putea face să diminuăm durerea cauzată de aceștia?

Unde este durerea?

Durerea care se datorează deficiențelor biomecanice la nivelul piciorului poate fi resimțită nu doar la nivelul piciorului ci și la nivelul genunchiului, șoldului precum și în zona lombară a coloanei vertebrale.

Dacă simțiți dureri în zonele indicate în diagramă vă recomandăm să vizitați un specialist cu experiență pentru a vă evalua și recomanda ce fel de orteze vi se potrivesc și dacă aveți nevoie de ele..

Scapa de durere cu Formthotics

Afecțiunile la nivelul membrul inferior și al piciorului

Aveți dureri la nivelul membrului inferior sau la nivelul piciorului? Sunt foarte mulți factori ce trebuie luați în considerație pentru a putea identifica cauza durerii. Vă prezentăm în continuare o listă cu afecțiunile cele mai frecvente la nivelul membrului inferior și al piciorului, pe care un cadru medical le poate evalua și stabili ce fel de orteză aveți nevoie.

Aflați mai multe despre afecțiunile la nivelul membrului inferior și la nivelul piciorului

De ce sa alegi Formthotics Orteze Personalizate Medicale?

Formthotics sunt un instrument de încredere al personalului medical calificat. Formthotics stabilizează picioarele și membrele inferioare, permițând altor componente ale tratamentului să fie mai eficiente, mai rapide. Acest lucru ajută la reducerea durerii piciorului tău cât și remedierea posturii acestuia, vătămare corporală și oboseală musculară, astfel încât să puteți să vă reveniți mai repede.

- Formthotics sunt fiabile. Folosite de milioane de oameni din întreaga lume în ultimii 30 de ani. Formthotics sunt un dispozitiv constant de înaltă calitate, dovedit în cercetare în reducerea durerii, tratare și pentru a preveni leziunile cât și de a îmbunătăți confortul.

- La o singură vizită se potrivesc. Produsele Formthotics pot fi montate imediat după prima consultație, cu condiția să vedeți un cadru medical specializat care dispune de toate uneltele specifice la fața locului. Măsurătorile nu trebuie să fie trimise la o altă organizație pentru a vă personaliza ortezele dvs., o metodă care este adesea costisitoare.

Corpul tău este în continuă schimbare. Formthotics se poate adapta cu ușurință odată cu tine. Corpul nostru este un sistem complex în continuă schimbare, prin urmare, este important ca suportul de sub picioarele tale să se poată schimba odată cu tine. Un cadru medical specializat poate asista cu mici modificări produsele Formthotics fără a fi nevoie să vă cumpărați înlocuitoare; acest lucru poate face o mare diferență pentru confortul dumneavoastră și poate ajuta la accelerarea de recuperare a vătămărilor.

Ai încredere că vei ajuta la vindecarea corpul în cel mai rapid mod.

La ce ne putem aștepta în timpul unei consultații de alegere a unei orteze?

Consultația

Pentru a determina ce tip de orteză vi se potrivește, specialistul vă va solicita informații legate de cauza și locul durerii, de cât timp o aveți și cum v-a afectat în general calitatea vieții. După, specialistul o să treacă la evaluarea biomecanică a piciorului în statică și dinamică. Pe baza unor teste, specialistul o să vă recomande tipul special de orteze Formthotics care vi se potrivește, în funcție de pantofii pe care îi purtați sau de activitatea pe care o desfășurați. Pe baza acestor teste funcționale și a deficitului biomecanic constatat, tot el o să hotărască dacă ortezele trebuie modificate (adăugarea de susținători pe suprafața ortezei care să se adreseze deficiențelor unice fiecărui pacient).

Ortezele Formthotics sunt create special pentru a putea fi recomandate de către un specialist.

Formthotics oferă o varietate de produse cu forme unice care permite realizarea unei orteze personalizate pentru piciorul dumneavoastră.

Formthotics – orteze care se adaptează formei piciorului tău

Înainte de a pune orteza în pantof, specialistul poate să modifice această orteză. Acesta este un proces foarte rapid, care poate fi realizat în timpul unei singure consultații. După, orteza este încălzită cu un aparat special și se introduce în încălțăminte. Ortezele Formthotics se adaptează și iau forma piciorului în contact cu acesta. Se va observa literalmente forma piciorului imprimat pe suprafața ortezei după ce aceasta s-a răcit.