Back to top

Piciorul Dureros

Dureri generalizate, oboseală în picioare și în talpi după perioade de mers pe jos sau stat  în picioare, ar putea fi din cauza unei game întregi de probleme, de la suprasolicitarea musculară, la restrictie vas de sânge, sau chiar deteriorarea coloanei vertebrale.

Cu orice durere cel mai important loc de pornire este obținerea unui diagnostic confirmat de un cadru medical cu experiență. Orice durere de picior brusc apărută trebuie să fie investigată de urgență de către medicul dumneavoastră  sau a personalului medical calificat corespunzător.

Picioarele și tălpile obosite, sunt cauze comune pentru cei care lucrează în picioare toată ziua și pot fi cauzate de o acumulare de factori, inclusiv suprafețe sărace de lucru, oboseală musculară, încălțăminte nepotrivită și biometrica săracă a picioarelor.

Suprasolicitarea musculară, oboseală și absorbție de șoc slabă, poate fi de multe ori cu ușurință eliberată cu ajutorul încălțămintei confortabile, bine-montată și activități adecvate, ortezare, precum și pauze regulate care se întind și exerciții de birou.

Formthotics  poate ajuta la ameliorarea simptomelor de dureri de picioare și de la tălpi.

Formthotics sprijină structurile piciorului pentru a încuraja funcția optimă și distribuția uniformă a presiunii. Făcând astfel, să reducă oboseala, crește absorbția de șoc și reduce durerea.

Produsele Formthotics cu dublă densitate, s-a adăugat un strat de amortizare pe partea de sus a structurii de susținere a produselor Formthotics. Această spumă cu dublă densitate FORMAX asigură creșterea absorbției de șoc și chiar de distribuție a presiunii menținând în același timp un bun nivel de sprijin pentru a optimiza funcția piciorului și confortul general.

Dacă durerea persistă, vă recomandăm o vizită la un podiatrist sau cadru profesional medical.