Back to top

Mențiuni Legale și Condiții de Utilizare

Important: Compania noastră nu este o clinică medicală iar conținutul site-ului nu conține sfaturi medicale. Nu ezitați să cereți sfaturi medicale de la o clinică calificată cu privire la ceea ce ați citit pe acest site.

 

Notă cu privire la oferirea de nicio garanție și limitarea răspunderii

Informațiile și documentele ce se regăsesc pe acest site trebuie folosite ca atare, fără niciun fel de garanție, fie explicite sau implicite, fără ca utilizatorul să se limiteze la acestea, garanții implicit de vandalitate, adecvate pentru un anumit scop.

Compania noastră depune mari eforturi pentu a include corect, complet și actualizate informațiile ce se regăsesc pe acest site. Cu toate acestea compania noastră nu oferă garanții la exactitate, actualitate sau caracterul complet. Compania noastră face periodic îmbunătățiri sau actualizări la informațiile regăsite cât și la documente fără o notificare în prealabil.

Compania noastră sau unul dintre angajații săi, furnizori, membrii afiliați sau agenți nu sunt răspunzători față de dumneavoastră sau către o altă terță parte pentru orice daune aduse, dar fără a se limita la acestea - direct sau indirect ( accidentare, punitive, profituri pierdute pe cale de consecință, pierdere de venituri sau pierderi economice similare ) indiferent dacă în contract, prejudiciu sau de altă natură, care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau produsele noastre, chiar și atunci când Foot Science International este informat cu privire de acest lucru.


Notă privind legăturile către site-uri terțe părți

Link-urile către terțe pagini web va permite părăsirea site-ului nostru. Site-urile conectate cu pagina noastră nu sunt sub controlul companiei noastre. Compania noastră nu este responsabilă pentru conținutul orcăui site legat sau orice link extern ce se află pe acest site, sau orice modificări sau actulizări ale acestor site-uri.Compania noastră a inclus aceste link-uri pentru tine doar pentru a le găsi ușor ( din comoditate ).

 

Notă privind mărcile comerciale

Foot Science International și alte companii afiliate dețin sau controlează o varietate de denumiri de produse înregistrate și neînregistrate, denumiri comerciale, mărci comerciale, logo-uri, nume de servicii și mărci în U.S.A cât și în alte țări.

O listă a acestora, a numelor Foot Science International și a companiilor afiliate / sau mărci: Foot Science International, Formthotics, Formthotics Sport, Formthotics Everyday, Formthotics Youth, Formthotics Custom Medical Orthotics.

Nu este permisă utilizarea datelor cu excepția celor permise în mod specific, în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Orice utilizare, publicare, reproducere, preluare sau afisare fără notificarea în prealabil a Foot Science International,  nume / mărci  este strict interzisă.

Formthotics.com și Foot Science International nu poat fi trași la răspundere privind conținutul ce se regăsește pe acest site.

 

Notă privind utilizarea limitată

Foot Science International poate autoriza să copiați documentele cu licentă de către organizația dvs. cu condiția să adăugați următoarea notă privind dreptul de autor, ce se va regăsii pe toate copiile:  © 2013 Foot Science International. All rights reserved.

Cu excepția celor prevăzute în mod expres mai sus, nimic din cele incluse aici nu va fi interpretat ca și cum ar oferii o licență sau un drept sub orice drept de autor Foot Science International, brevete, mărci comerciale sau alte drepturi de propietate intelectuală.

 

Acești termeni și condiții se pot modifica fără notificare în prealabil, vă invităm să îți citiți cât  de des puteți.